7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Cinnet geçiren baba dehşeti

Çorum'da cinnet geçiren işsiz baba, eşini ve 2 kızını bıçakladıktan sonra jandarmaya teslim oldu. Korkunç olayda Hatice T. (34) ile Melike T. (7) olay yerinde hayatını kaybederken, Elifnur T.(8) ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum Merkez'e bağlı Türkayşe Köyü'nde, dün geceyarısı yaşanan olayda, 2 çocuk babası Remzi T. (42) bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirmesi sonucunda uyumakta olan eşi Hatice (34) ile çocukları Melike (7) ve Elifnur (8) T.'yi bıçakladı. Olaydan sonra eşi ve çocuklarını evde bırakan Remzi T., yaklaşık 18 kilometre yürüyerek Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı'na giderek suç aleti bıçakla birlikte teslim oldu. Remzi T.'nin eşi ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdüğünü söylemesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, köy muhtarı Ömer T.'yi telefonla arayarak yeğeni olan Remzi T.'nin evini kontrol etmesini istedi. Jandarmanın telefonu üzerine kendi evine bitiş olan yeğeninin evine giden Ömer T., korkunç manzarayla karşılaştı.

Gelini Hatice ile torunu Melike'nin hayatını kaybettiğini, ancak diğer torunu Elifnur'un yaşadığını farkeden Ömer T., durumu jandarmaya bildirdi. Bu gelişme üzerine köye giden 112 Hızır Acil ekipleri, anne Hatice T. ile küçük kızı Melike'nin öldüğünü belirleyerek hayatta olan Elifnur'u yanlarına alarak Çorum'a döndü. Çorum Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alınan küçük Elifnur, yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Hatice T. ile Melike T.'nin cesetleri yakınlarına teslim edildi. Korkunç olayda hayatını kaybeden 7 yaşındaki Melike T. Türkayşe Köyün'de gözyaşları arasında toprağa verilirken, annesi Hatice T. doğum yeri olan Çorum Merkez'e bağlı Uğrak Köyü'ne götürüldü.

Köy muhtarı Ömer T., "Yeğenim yaz aylarında Çorum'daki kiremit fabrikalarında mevsimlik işçi olarak çalışırdı. Son günlerde çalışmadığı için geçim sıkıntısı çektiğini biliyordum, ama böyle bir şey yapacağını rüyamda görsem inanmazdım. Kendi halinde son derece sakin bir hayatı vardı. Evlerimiz bitişi olduğu halde olay sırasında hiç bir şey duymadık, korkunç gerçeği jandarma telefonla aradığında öğrendik" diye konuştu.

Remzi T. jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 19:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?