3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Ecel otobüsü

Çorum'da belediye otobüsünde kalp krizi geçiren 2 kişi, 30 dakika ara ile hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında yaşanan ilk olay, Gülabibey Mahallesi Kafkas Otobüs durağında meydana geldi. Saat Kulesi yakınlarından 19 DY 245 plakalı Özel Halk Otobüsü'ne binen Uğur Kamitli (50), Kafkas Evler otobüs durağına gelindiğinde oturduğu koltukta aniden fenalaştı.

Otobüs sürücüsünün telefonla haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 hızır acil servis görevlileri, yaptıkları incelemede Uğur Kamitli'nin, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Evli ve 2 çocuk babası olan Uğur Kamitli'nin kalorifer tesisatçısı olduğu öğrenildi.

Bu olaydan yaklaşık 30 dakika sonra ise Binevler Polis Lojmanları durağında benzer bir olay yaşandı. Alışveriş için gittiği şehir merkezinden bindiği 19 DY 083 plakalı Özel Halk Otobüsü ile Binevler'de bulunan evine dönmekte olan Pakize Gelgör (65) adlı yaşlı kadın, aniden fenalaşarak oturduğu koltuğa yığılıp kaldı.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 hızır acil ekipleri yaptıkları incelemede, yaşlı kadının geçirdiği kalp krizi sonucunda can verdiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından her iki cesed, nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile otopsi yapılmak üzere Çorum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 23:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?