7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Genç kadın ölü bulundu

Çorum'da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde resmi nikahı kıyılan genç kadın evinde ölü bulundu. 

Çorum'da yıllardır nikahsız olarak yaşayan 3 çift için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında resmi nikah kıyılmıştı. Çorum Valiliği'nin düzenlediği ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın kıydığı nikah töreninde, Vali Hüseyin Poroy ve eşi Ayla Poroy ise evlenen çiftlerin nikah şahitliğini yapmıştı. 8 Mart Kadınlar Günü'nde hem nikahları kıyılan çiftlerin hem de şahitlik yapanların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. 

Nikahları kıyılan 3 çiftten birisi olan, 1 çocuk sahibi Hasan Topuz ve 5 yıldır dini nikahlı yaşayan eşi Nermin Altunkaya (Topuz) çifti de o gün orada hazır bulundu. 

Önceki gece, çalıştığı iş yerinden evine dönen Hasan Topuz, defalarca kapı ziline basmasına rağmen evde bulunan eşi kapıyı açmadı. Hasan Topuz, daha sonra camı kırarak içeriye girdi. Eşinin evde cansız yatığını gören Topuz durumu 112 Acil Servisi'ne daha sonra da polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık görevlileri genç kadının saatler önce öldüğünü belirledi. Ardından olay yerinde Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı. Genç kadın buradan alınarak otopsi yapılmak üzere Çorum Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. 

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 15:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?