3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Yanan evde nişanlısını bekledi

Çorum'da, nişanlısı gelene kadar yanan evden dışarı çıkmayan Alman uyruklu genç kadın, polis ve itfaiye ekiplerine korkulu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Akbank arkasında bulunan 3 katlı binanın birinci katında yangın çıktı. Çevrede bulunan vatandaşların yangını itfaiyeye bildirmesinin ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Evde bir kişinin olduğunu fark eden polis, içeride bulunan ve Alman vatandaşı olduğu öğrenilen J.Y. (20) isimli bayanı dışarı çıkarmak için girişimde bulundu. Ancak genç bayan, nişanlısı gelene kadar içeriden çıkmayı reddetti. Polisin uzun uğraşlarına rağmen J.Y. isimli kadın yanan evden çıkmamakta direndi.

Polis ekipleri, genç kadının nişanlısı olan B.C.'yi (18) bularak yanan eve getirdi. Nişanlısının eve gelmesiyle birlikte evden çıkan J.Y, polis ve itfaiye ekiplerine rahat bir nefes aldırdı. J.Y.'nin evden çıkmasının ardından itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 16:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?