7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Abdullah Kiğılı Çorum'da

Çorum Kiğılı Mağazası'nın açılışını yapmak üzere bu kente gelen Fenerbahçe eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, Çorum Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı T. Necati Ergun ve Başkan Yardımcısı Ferhat Şamlı tarafından karşılanan Abdullah Kiğılı, derneğe yaptığı ziyarette, ilk defa Çorum'a geldiğini ve Çorum'u beklediğinden daha gelişmiş bulduğunu söyledi. Çorum Fenerbahçeliler Derneği'nin, son derece modern bir ortamda hizmet vermesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe derneklerinin 1998 yılından itibaren gelişim kaydettiğini belirtti. Kigılı, Fenerium'un da kurucularından biri olduğunu ifade etti.

100. yılda Aziz Yıldırım'ın mutlaka Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı olması gerektiğinin altını çizen Kiğılı, "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'ne büyük hizmetler yaptı. Bu şekilde gidemez. Zaman zaman takımlarda bu tip sıkıntılar yaşanır. Futbol, garip bir oyun. Bu yıl öyle ya da böyle şampiyonluk kaçtı. Önemli olan her şeyden bir ders çıkarmak" şeklinde konuştu.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı T. Necati Ergun ise, Abdullah Kiğılı'yı Çorum'da görmekten mutlu olduklarını dile getirerek, derneğin çalışmaları hakkında geniş bilgi verdi. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin efsane başkanları arasına girdiğini vurgulayan Ergun, "Sayın Kiğılı'nın da söylediği gibi başkanımız büyük hizmetlere imza attı. Buradan kendisine Çorumlu Fenerbahçeliler olarak dön çağrısı yapıyoruz. İnşallah bu çağrımıza kulak verecek ve 100. yılda da Fenerbahçe'nin başkanı olarak kalacak" dedi.

Öte yandan, Abdullah Kiğılı'ya Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Şamlı tarafından, kenti tanıtıcı broşür ve Fenerbahçe armalı çakmak hediye edildi.
.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 21:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?