8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Başarılı tekvandocular ödüllendirildi

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yapılan Batı Grubu Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası'nda Sungurlu'ya madalya kazandıran başarılı sporcular, Belediye Başkanı Ahmet Karacif tarafından altınla ödüllendirildi.

40 ilden 520 sporcunun katıldığı ve 4 gün süren şampiyonada bayanlar katagorisinde Derya İmeci 55 kiloda birinci, Melike Aydoğan 3., Gülşah Aydoğan 59 kiloda 5. ve Gamze Karaman ise 52 kiloda 6. oldu. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, Sungurlu'da tekvando sporunda büyük aşama kaydedildiğini söyledi.

Düzenli ve azimli çalışmaları sonucunda sporcuların Sungurlu'yu ve Çorum'u en iyi şekilde temsil ettiğini dile getiren Karacif, "Belediye Başkanlığı olarak önceden olduğu gibi şimdi de spora ve sporcuya her konuda destek veriyoruz. Spora destek ve ilgi olduğu müddetçe başarı da gelir. Bu sporcuların memleketimizi yurtdışında da temsil edeceklerine inanıyorum." diye konuştu.

Sungurlu'da tekvando sporunun öncülerinden olan antrenör Rıza Beldek ise tekvando çalışmalarına başladıkları tarihten itibaren belediyenin her zaman yardım ve desteklerini gördüklerini söyledi. Spora desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Karacif'e teşekkürlerini ileten antrenör Beldek, Sungurlu ve Çorum'u yurt dışında da en iyi şekilde temsil edeceklerine söz verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Ahmet Karacif, Isparta'daki müsabakalarda dereceye giren sporcuları altınla ödüllendirdi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 14:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?