7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Çorumspor'dan hediye yağmuru

Çorumspor'a maddi destek sağlanması amacıyla düzenlenen ''Bir Bilet alın, Çorumspor'u şampiyon yapın'' kampanyasının talihlileri hediyelerini aldı. 

Hediyelerin dağıtımı için Çorumspor sosyal tesislerinde düzenlenen törene, Çorumspor Başkan Yardımcısı Özcan Ekmekçi, Mali As Başkan Vedat Türk, Halkla İlişkiler Sorumlusu Selahattin Ezer ve Kulüp Müdürü İbrahim Lek ve hediye çekilişinin talihlileri katıldı. Burada yapılan törende, 30 Ağustos tarihindeki çekilişte 2006 model Honda Cıty marka otomobil kazanan ekmek fabrikası işçisi Murat Akdemir, Skoda Fabia marka otomobil kazanan Görkem Çark ve Renault Clio Symbol marka otomobil kazanan Mehmet Döngel'e otomobillerin anahtarları teslim edildi. Törende ayrıca, çekiliş biletlerine bisiklet isabet eden Bülent Karadayı, bulaşık makinesi kazanan Aydın Tığlı ve diz üstü bilgisayar kazanan Gül Zava'ya da hediyeleri verildi. 

Biletlerine otomobil isabet eden talihliler, Çorumspor'a yaptıkları katkının fazlasıyla kendilerine geri döndüğünü ve çok mutlu olduklarını ifade etti. Otomobil talihlileri, Çorumspor'un deplasmanda yapacağı bir maçta, takımın masraflarını karşılayacaklarına da söz verdi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 11:44:42
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 21:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?