7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Çorumspor kongresi

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Çorumspor'da bugün yapılan olağan genel kurulda Kulüp Başkanı Enver Şen güven tazeledi. Tek listeyle gidilen genel kurulda Başkan Şen, 3. kez başkanlığa seçildi.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ve 43 delegenin hazır bulunduğu kongreye Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Aşıla, Belediye Başkan Yardımcısı Necip Cıdık, Belediye Meclis Üyesi Arif Erdal ve Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan katıldı. Genel kurulda Divan Başkanlığı'na Arif Erdal, üyeliklerine ise Engin Ayan ve Mustafa Emniyet seçildi. Divan Kurulu seçiminin ardından kulübün faaliyet ve denetim raporu ile tahmini bütçe okunarak üyelerin oylarına sunuldu. Daha sonra seçimlere geçildi. Seçimler sonunda Başkan Enver Şen, 3. kez kulüp başkanlığına seçildi.

Enver Şen başkanlığı'ndaki yönetim kurulu listesinde Mustafa Köse, Remzi Karahan, Mustafa Yurttutan, Emin Tortum ve Orhan Çınar yer alırken, Denetleme Kurulu ise Mustafa Ercan, Nadir Demir ve Ali Osman Tortum'dan oluştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Necip Cıdık, Çorum'da bir çok kişinin Çorumspor'a görev almayı kabul etmediğini ve liste çıkarmadığını belirterek, Kulüp Başkanı Enver Şen'i bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmaları devam ettirmesi için ikna ettiğini söyledi.

Kulüp Başkanı Enver Şen ise, eksik olan yönetim kurulu isimlerini en kısa sürede tamamlayacaklarını belirterek, "Çorumspor'da yöneticilik yapmak çok zor. Bundan sonra herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 18:34:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?