8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Çorum'un 6 maçlık zor virajı

Çorumspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, ligin son haftasına kadar 2. Lig'i kovalayacaklarını belirterek, özellikle ikinci yarının ilk 6 maçının kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

İlk 6 haftada alacakları sonuçların ligdeki durumlarını belirleyeceğini ifade eden Ahmet Ertem, bu maçları en az kayıpla atlatmak zorunda olduklarına dikkat çekti. İlk yarıda gereksiz puanlar kaybedildiğini açıklayan Ahmet Ertem, "İkinci yarıda işimiz çok zor. Ama bu demek değildir ki pes ettik. Son haftaya kadar 2. Lig'i kovalayacağız. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda rekabet ortamı oluştu. Bu da bizi başarıya götürecek etkenlerin başında geliyor. Kaybetmekten korkmuyoruz. Çünkü artık kaybedecek birşeyimiz kalmadı. Bu nedenle, ikinci yarıda ofansif yönü güçlü bir takım izleyeceksiniz. Tüm riskleri almak zorundayız." diye konuştu.

İlk 6 haftada oynayacakları Değirmendere, D.Ç. Divriği, Gümüşhanespor, Kızılcahamam Belediye, Bugsaş ve Ofspor maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu anlatan Ahmet Ertem, "Bizim kaderimizi belirleyecek bu maçları en az kayıpla atlatmak zorundayız. Biz sahada 2. Lig mücadelesi verirken, Çorum'un da bir bütün olması lazım. Bu konuda, özellikle basına ve taraftara büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 17:13:42
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 17:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?