7
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Belediye iş merkezi dükkanları satışta

Gümüşhane Belediyesi tarafından Atatürk parkının yan tarafında yaptırılan çok katlı otopark ve iş merkezi inşaatında yer alan bağımsız işyerleri satışa sunuluyor.

Gümüşhane Belediyesi’nden yapılan açıklamada 3 Ocak 2008 tarihinde gerçekleştirilecek ilk ihalenin Meclis Salonunda saat: 10.00’da açık artırma sureti ile yapılacağı bildirildi.

Gümüşhane’de ihtiyaç duyulan yeni işyerlerinin çok kısa bir sürede tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Mustafa canlı, “İller bankasından sağladığımız kredi ile yapımını kısa sürede tamamladığımız modern iş merkezindeki işyerlerinin satışına başlıyoruz. Bu amaçla fiyat tespiti yapılan ilk işyerinin satışı için gerekli çalışmaları tamamladık. İhale şartnamesinin hazır hale getirildiği satış öncesi belirlenen fiyatların üzerinde işyerlerinin satılmasını bekliyoruz. İlimizde işyeri sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için büyük fırsat olarak adlandırdığımız işyeri satışlarına şimdiden yoğun bir şekilde talep almaya başladık. Planladığımız süre içinde satış işlemlerini yaparak yeni ve modern iş merkezimizin işlevsel hale geleceğini düşünüyorum.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 16:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan IP: 194.54.49.xxx Tarih : 8.01.2008 18:42:31

güzel olmuş bina çok emeğim vardır orda ama paramı hala alamadım