3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Dalmaz'dan yatırım çağrısı

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, kendisini ziyaret eden merkezi İstanbul'da bulunan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, tüm işadamlarını Gümüşhane'ye yatırım yapmaya davet ettiklerini söyledi.

GÜSİAD Gümüşhane Şubesi Başkanı Gökhan Kömürcüoğlu, Balyemez Konağı'nda bu akşam yapılacak olan ve Gümüşhane'nin sorunlarının ele alınacağı toplantı öncesi Vali Veysel Dalmaz'la görüşerek, toplantıda konuşulacak konular hakkında bilgi sunduklarını belirtti.

Vali Dalmaz, Gümüşhaneli işadamlarının katılacağı toplantıda ilin sorunları ve GÜSİAD üyelerinin katkılarının neler olacağı konusunda yararlı bir görüşme yaptıklarını, kalkınmasında, refah seviyesinin yükselmesinde, istihdamın sağlanmasında işadamlarının önemli bir faktör oluşturduklarını ifade etti. Dalmaz, "Her zeminde işadamlarımızı ilimize yatırım yapmaya davet etmekteyim. İlin valisi olarak kendilerine her türlü kolaylığı sağlayacağımızı belirtiyoruz. Yapılacak olan toplantı da ilimiz için yararlı olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2005 Cumartesi 12:09:10
Güncelleme :24 Eylül 2005 Cumartesi 12:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?