2
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Kendiliğinden biten kuşburnu şaşırtıyor

Gümüşhane'nin Tekke beldesinde bulunan Gümüşsu Meyve Suyu Fabrikası'nın idare binasının kapısında biten kuşburnu fidanı görenleri şaşırtıyor. Fabrika Genel Müdürü Yüksel Demir, fabrikayı ziyarete gelenlerin kapıda biten kuşburnuna büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Kuşburnu fidanının 6-7 yıl önce idare odasının kapısında kendiliğinden bitmeye başladığını hatırlatan Genel Müdürü Yüksel Demir, "Henüz fidan iken koruduk. Büyüdü, boy attı. Şimdi de meyve vermeye başladı. Kendiliğinden bitmesine rağmen verdiği meyveler çok tatlı. Bu nedenle dalında kuruyuncaya kadar toplamıyoruz" dedi.

Fabrikaya gerek ürün almak, gerekse ziyaret için gelenlerin kapı girişinde biten kuşburnuna büyük ilgi gösterdiklerini söyleyen Müdür Demir, en çok da Japon ve Almanlar'ın fidanla ilgilendiklerini ve ilgi duydukları kuşburnundan tatmak için izin istediklerini belirterek, "Bizler de fabrikamızın adeta maskotu haline gelen ve idare binamızın kapısında biten kuşburnunu tüm çalışanlar olarak özenle bakıyoruz" diye konuşu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 12:43:09
Güncelleme :8 Ekim 2005 Cumartesi 12:45:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?