6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Kayakçıların madalya yolculuğu

Gümüşhane Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren kayakçılar Alp Disiplini Federasyon Puanlı II. Etap yarışması için Bursa’ya gittiler.

22-24 Şubat tarihlerinde Uludağ’da yapılacak olan müsabakalarda Çocuk I, Çocuk II ve Minik kategorilerinde yarışacak olan kayakçılar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan başkanlığında dün yola çıktılar.

Gençlik Spor İl Müdürü Coşkun Çildoğan, hareket etmeden önce yaptığı açıklamada, 8 sporcu ile katılacakları müsabakalarda amaçlarının iyi bir performans göstererek madalya veya madalyalarla birlikte derece yaparak Gümüşhane’ye geri dönmek olduğunu söyledi. Çildoğan, “Kayakçılarımız uzun zamandır Zigana Kayak Tesislerinde kampta idi. Yoğun bir çalışma programının ardından Bursa’dan madalya ile döneceğimize inanıyoruz” dedi.

Hafta sonu yapılacak müsabakalarda Gümüşhane’yi Çocuk I kategorisinde Yunus Emre Yakut, Esma Genç, Arzugül Şahin, Ezgi Bayraktar ve Emine Genç, Minik kategorisinde ise Abdullah Aslan, N.Kerem Özener ve Şeyma Şahin temsil edecek.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 16:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?