2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Vali Daymaz'dan sporculara ödül

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, Okullararası yarışmalarda başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Erzurum'da 10 Aralık'ta yapılan okullararası minik kızlar ve minik erkekler kros yarışmasında dereceye giren Merkez Dumlupınar İlköğretim Okulu öğrencileri Büşra Yolcu, Zeynep Erdoğan, Nursema Eryılmaz, Derya Kaban, Sona Bilgiç, M. Kemal Özdamar, Muhammet Yavuz, Oktay Günday, Onur Kızılkale, Şenol Aykut ile 11 Aralık tarihinde Hollanda'nın Tilburg Kentinde 5 kişilik Türk Milli Takımı'nda yarışmalara katılan Ercan Muslu'yu makamında kabul ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirerek tebrik etti.

Vali Dalmaz, atletizmin Gümüşhane'de gelişen bir spor dalı olduğunu belirterek, "Tabii ki fedakar çalıştırıcılara da büyük görevler düşüyor. Öğrencilerimizi yetiştiren, emek veren öğretmenimiz Ertuğrul Sarı'yı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz başarılı oldukça gururlanıyoruz. Onlardan daha büyük başarılar bekliyorum. Gümüşhane sporda kaynağı bol bir ilimiz. Ancak bu bolluğu değerlendirecek, onları spor camiasına kazandıracak Ertuğrul Sarı gibi başarılı öğretmenler olacaktır. Hem öğretmenimizi, hem de öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlardan daha büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, daha sonra Erzurum'da 55 takım arasında 2.'lik elde eden minik kızlar ve minik erkek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Dalmaz, Hollanda'nın Tilburg kentinde 11 Aralık'ta yapılan yarışmada Atletizm Türk Milli Takımı'nı temsil ederek 11. olan Ercan Muslu'yu da çeyrek altınla ödüllendirdi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 13:49:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?