5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Polisgücü yemekte buluştu

Türkiye Bölgesel 3. Lig'de mücadele eden Polisgücüspor'lu oyunculara Emniyet Müdürü Ali Tom tarafından polisevinde yemek verildi.

Vali Veysel Dalmaz, Vali Yardımcıları İbrahim Sevimli, Cengiz Ünsal ve Kulüp Başkanı Ercan Çimen'in de katıldığı moral yemeğinde bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ali Tom "Sporcularımız bugüne kadar yaptıkları maçlarda fair play içerisinde centilmence bir mücadele sergilediler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapacakları maçlarda aynı centilmenliği göstereceklerinden şüphe etmiyorum. Kendilerini gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum" dedi.

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor kulüplerine her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Başarının ana kaynağı alt yapıdır. İlimiz sporun her dalı için adeta bir alt yapı kaynağı. Bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Polisgücüspor takımımızın genç sporculardan oluştuğu görüyorum. Demekki ilimizde bir alt yapı var. Sporcularımızın çok genç oluşu yanında yaptıkları karşılaşmalar sonrası şu anda lider durumda olması bizleri çok mutlu etti. Temennim aynı başarının artarak bundan sonraki karşılaşmalarda da centilmenlik içerisinde sürmesidir" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar ve yemekten sonra Vali Veysel Dalmaz tarafından sporculara birer adet kol saati hediye edildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2006 Pazartesi 09:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?