6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

90. yıla muhteşem final

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü etkinlikleri akşam yapılan bando konseri ile sona erdi.

Gümüşhane Belediyesinin organize ettiği kurtuluş etkinlikleri bu yılın 90. yıla denk gelmesi nedeniyle 3 gün boyunca düzenlenen sosyo-kültürel faaliyetler kapsamında dün yapılan mahalli sanatçılar ve Zekai Tunca konserinin ardından bugün düzenlenen askeri bando konseri ile sona erdi.

350 kişilik Atatürk Kültür merkezi salonunda yapılan konserde salonun tıklım tıklım olması gözden kaçmadı. Yaklaşık 600 kişinin izlediği tahmin edilen konserde Gümüşhaneliler 3 saat boyunca bando takımının çalıp seslendirdiği Pop, Türk Halk Müziği ve Karadeniz ezgileriyle gönüllerince eğlendiler.

Konsere Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Yiğit, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Başer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser sonrasında tüm salonun bando eşliğinde 10.yıl marşı ve gençlik marşını okumasının ardından Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 3.Ordu Bando Komutanlığı yetkililerine plaket ve çiçek verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 18:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?