3
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Ezgi tekrar okuluna kavuştu

Geçen yıl mart ayında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı Farabi Hastanesi'nce lenf kanseri teşhisi konularak tedavi altına alınan Ezgi Özkan, 1.5 yıl aradan sonra sağlığına kavuşarak tekrar okuluna döndü.

Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ezgi'nin sağlığına kavuşarak tekrar okuluna dönmesi, arkadaşları ve öğretmenleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mesut Olgun, "Ezgi'yi sağlığına kavuşmuş olarak tekrar aramızda görmek bizleri çok mutlu etti" dedi. Olgun, 2860 Sayılı Yardım Toplama Kanunu'nun 13. maddesi gereğince Gümüşhane Valiliği'nden alınan onayla Hamit Tosun, Fazlı Yalçın ve Tahsin Taşçı adlı öğretmenlerden yardım toplama ekibi kurduklarını belirtti.

Olgun, "Bu arkadaşlarımızın çabalarıyla toplanan 15 milyar lirayla Ezgi'mizin tedavisini yaptırdık. 1.5 yıl KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi gördükten sonra çok sağlıklı olarak bugün okulumuza dönmüştür. Onu sağlıklı görmek hepimizi mutlu etmiştir" diye konuştu. Olgun, Ezgi'nin sınıfına giderek öğrencisini çiçeklerle "Hoş geldin" diyerek karşıladı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 13:09:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?