5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kahvehanesini kıraathane yaptı

Gümüşhane’nin Torul İlçesi’nde “Vahdet Çayevi” adı ile kahvehane işleten Said Mutaf, ilçede başlattığı bir uygulama ile kahvehanesini, kıraathane yaptı. Kahvehane Sahibi Said Mutaf günde 10 YTL ödeyerek yerel ve yaygın gazeteleri satın alarak müşterilerine okuma imkanı sağlıyor. 

İşletmeci Said Mutaf “ Küçük yaştan beri gazete okuma merakım vardır. Bu merakımı açmış olduğum kahvehanemde de sürdürmek istedim. Günlük olarak yayınlanan tüm gazeteleri bayilerden alarak kahvehanemdeki masaların üzerine koyuyorum ve müşterilerime günlük gazeteleri okuma imkanı sağlıyorum. Hem ben okuyorum, hem de müşterilerim okuyor. Bundan da çok mutlu oluyorum. Zaten kahvehanemde oyun oynatmıyorum.” dedi. 

Bazı gazetelerin sağlıklı olarak gelmemesi halinde Trabzon’da bulunan başbayilere telefon ederek temin ettiğini de söyleyen işletmeci Said Mutaf “İlçede yaptığım bu uygulamayı örnek alan kahvehane sahipleri arkadaşlarım da kahvehanelerine gazete almaya başladılar. Böyle bir uygulamayı başlatmaktan da çok mutluyum. İş yerimde gazete okuyan insanları görmek bana ayrı bir haz veriyor.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 11:37:26
Güncelleme :29 Eylül 2006 Cuma 11:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?