2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Vali Dalmaz'dan taziye ziyareti

24 Temmuz 2005 günü Gümüşhane terminal mevkiinde teröristlerce polis otosunun taranması esnasında yolda seyretmekte olan otomobiline isabet eden mermiden dolayı ağır yaralı olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde iki ay tedavi gören Çetin Ergün, taburcu oldu.

Gümüşhane Valisi Veysel Dalmaz, Çetin Ergün'ü kaldığı İnönü Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Dalmaz, Ergün'ün sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Güvenlik kuvvetlerimize yapılan menfur saldırı hepimizi üzmüştür. Saldırıda polis memurumuzla birlikte yaralanan vatandaşımızın da sağlığına kavuşması bizleri teselli etmiştir. Kendilerine bir kez daha geçmiş olsun diyorum ve bu tür olayların gerek ilimizde, gerekse ülkemizde yaşanmaması en büyük dileğimizdir" dedi.

Saldırıdan yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kendisini Vali Dalmaz'ın birkaç kez ziyaret ederek sağlık durumundan sık sık bilgi aldığını söyleyen Çetin Ergün de, "Sayın Vali'mizin bu duyarlılığı bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerinden tek bir isteğim var. İşsizim, eğer bana bir iş imkanı sağlanırsa çok daha mutlu olacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2005 Cumartesi 01:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?