18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Zihinsel engelli kıza tecavüz iddiası!

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde bir fabrikanın güvenlik görevlisi, zihinsel engelli bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Safranbolu Özel Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören M.K.'nın (13), Beşbinevler Mahallesi'nde sokakta oynadığı sırada otomobille yanına gelen komşuları evli ve 1 çocuk babası K.Ç'nın aracına binerek bölgeden uzaklaştığı iddia edildi.

Kızlarının uzun süre ortalıkta olmadığını fark eden ailesinin, durumu 155 Polis İmdat'a bildirmesinin ardından ekipler arama çalışması başlattı. Bu arada olayı duyan ve M.K'nın mahalleye yakın yerde otomobilden indiğini gördüğünü öne süren bir vatandaş, polislere söz konusu aracın plakasını ve rengini bildirdi. Ekiplerin yaptıkları araştırmada, otomobilin K.C.'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine K.C. gözaltına alındı.

M.K.'nın annesi, kızının tecavüze uğradığı iddiasıyla K.C.'den şikayetçi oldu. M.K.'nın hastanede yapılan muayenesinde tecavüze uğradığı belirlendi. Gözaltına alınan K.C, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2005 Cumartesi 19:54:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?