18
Mayıs
2024
Cumartesi
SAĞLIK

SSK'lılara müjde

Vatan Hastaneler Grubu Genel Müdürü Cemal Özcan, Karabük'te düzenlediği basın toplantısında, SSK'lıların da artık Vatan Hastaneleri'nden yararlanabileceğini söyledi.

Vatan Hastaneler Grubu Genel Müdürü Cemal Özcan, basın toplantısında, SSK ile yapılan anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunurken, önümüzdeki haftadan itibaren SSK'lı hastaların Vatan Hastanesi'nden yararlanacağını söyleyerek,

"Hastanemiz 10 yılı aşkın süredir Karabük halkına hizmet etmektedir. Her gün hizmetlerini de günün şartlarına uygun hale getirme gayretini sürdürmektedir. Hastanemizde son olarak yapmış olduğumuz yatırımların da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bilimsel ekibin buraya istihdamını sağlamış durumdayız. Birkaç tıbbi jenerasyona dönük alet eksiğimiz vardı onları da önümüzdeki hafta sonu itibari ile Karabük'e getirip bu açığı kapatacağız.

Hastanemizin statüsü gereği özel bir hastane olması nedeniyle devlet güvencesi altında olan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam olarak istifade edemedikleri ortadaydı. Fakat SSK ile yapılmış olan anlaşma gereği, önümüzdeki haftadan itibaren bütün SSK mensubu hastalarına hastanemiz tüm branşlarda eksiksiz sağlık hizmeti vermeye başlayacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 10:57:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?