9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Emniyet'e yeni müdür

Son kararnameyle Merkez'e atanan Rize İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaya'nın yerine atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, bugün Rize'ye gelerek görevine başladı. 

Rize'ye gelen Şammaz Demirtaş, Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli üst düzey polis müdürleri ve amirleri tarafından karşılandı. Şammaz, üst düzey müdür ve amirlerle tek tek tokalaşarak görüştü. Merkez'e atanan Rize İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaya Şammaz'ı makamında karşıladı. Kaya, Şammaz'a Rize İl Emniyet Müdürlüğü'nün flamasını tektim etti. Şammaz, Kaya'ya Rize Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir plaket verdi. Kaya yaptığı konuşmada, "Demirtaş'ın yapılan hizmetleri daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Yeni kanunlar nedeniyle polisin işi biraz zorlaştı. Ancak biz polis olarak her zaman halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çalıştık. Ancak bazı şeyler polisiye tedbirlerle önlenemez'' şeklinde konuştu. 

Demirtaş ise yaptığı konuşmasında, "Mesleğimiz zor bir görev. Devletimiz yüzünü Batı'ya dönmekte, demokratik, laik, hukuk devleti ve modernleşme için çaba göstermektedir. AB sürecinde yaşanan bu değişime polis de kendini uyarlamaktadır. Görevimizi bu yasalar içinde yerine getirmeye çalışacağız" dedi. Kaya daha sonra personeliyle vedalaşarak binadan ayrıldı. Şammaz, Kaya'ya aracına bine ne kadar eşlik etti.
iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 18:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?