5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Ferah'tan pankart protestosu

Demokratik Sol Parti (DSP) Rize İl Başkanı Orhan Ferah, hazırlattığı pankartı caddeye astırmayan Rize Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Katmer'i protesto etti.

DSP Rize İl Başkanı Orhan Ferah, Genel Başkanları Zeki Sezer'in Rize'ye gelişiyle ilgili hazırlattığı pankartın belediye tarafından Atatürk Caddesi'ne astırılmamasını protesto etti. Ferah, cadde üzerinde asılmasına müsaade edilen AK Parti pankartının altında bir basın açıklaması düzenledi.

Rize Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Katmer tarafından asılması engellenen pankartı yerde açan Ferah, "Genel başkanımızın Rize'ye gelişiyle ilgili birkaç pankart hazırlayıp bunların asılması için Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığı'ndan müsaade istedik. Cevap olarak aldığım yazı Türkiye Cumhuriyeti'nin utanç belgesidir. Bunlar devleti aşiret kafasıyla yönetiyorlar; buda bunun örneğidir. Sağ tarafta belediye başkanının, üzerimizde de AK Parti'nin reklamı var. Onlar afişlerini asarken benim asmama müsaade etmiyorlar. Bu ilkel bir hukuk anlayışıdır. Bu adam asıyorsa benimde asmam gerekir. Ben asarım sen asamazsın şeklinde bir anlayış olmaz. AK Parti'yi kınıyorum. Halkımızı da genel başkanımızı dinlemeye davet ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 12:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet kalender IP: 85.99.55.xxx Tarih : 28.05.2006 00:36:18
olayı okudum gercekte utanç verıcı bır olay............zaten ak partının yapabılecegı bır sey dır bu farklı bır şey yapsaydı sasardım.......hangı partı  olursa olsun farketmez cok ayıp.....sayın yılmaz katmer sıddetle sizi kınıyor ve bu il partı baskanın dan ozur dılemenızı beklıyorum