24
Nisan
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Fındıklı'da heyelan

Rize- Arvtin Karayolu, Fındıklı İlçesi Kıyıcık mevkiinde yola düşen heyelan sonucu tek taraflı olarak araç trafiğine kapandı. 

Edinilen bilgiye göre, bugün sabahın ilk saatlerinde Rize-Artvin Karayolunun Fındıklı İlçesi Kıyıcık Mevkiinde sağnak yağışın etkisiyle meydana gelen toprak kayması sonucu karayolunun tek şeridi araç ulaşımına kapandı. 

Kapanan yolu açma çalışmalarının başladığı belirtilerek yeni bir heyelan riskinden dolayı yolda araç ulaşımının kontrollü olarak yapılacağı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 10:21:50
Güncelleme :27 Eylül 2006 Çarşamba 01:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yakup Okumuşoğlu IP: 85.97.65.xxx Tarih : 2.10.2006 10:43:26
Daha çok heyelan olur burada da,Arhavi Güngören Taş Ocağında da,Fırtına Vadisinde ki Köprüköy Taş Ocağında da....Dik yamaçlarda Taş Ocağı,yol,vs denerek o kadar çok gelişigüzel çalışma yapılıyor ki heyelan olması normal,olmaması hayret verir insana...Hatta kış geldiğinde ,Karadeniz de fırtınalar başladığında belki de dünyada ilk defa denizin karayolunda adam öldürdüğünü duyacağız:Diyecekler ki deniz yola kaya fırlattı,geçmekte olan araca çarpan taş,kazaya sebep olup aracın içindekilerle beraber ölmesine neden oldu...Bunları okuyacağımızı göreceksiniz... Hem de bu haberlerin en çok yine Fındıklı Arhavi arasından geleceğini de göreceğiz.