9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kaya'dan duygusal veda

Özel bir kararnameyle merkeze atanan Rize İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaya, ilde görev yapan basın mensuplarıyla vedalaştı. 

İldeki basın mensuplarını makamında ağırlayan İbrahim Kaya, yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Rize'den başka bir göreve atanması nedeniyle ayrıldığını söyledi. "Başbakan'ın memleketinde çalışmanın sorumluluğu ve onuruyla Rizeliler'in desteğini alarak, insan haklarına saygıyı ve hukukun üstünlüğünü esas alan bir anlayışla kamu güvenliğinin sağlanmasına çaba gösterdiğime inanıyorum" diyen Kaya, "Rize Emniyet Teşkilatı olarak elde edilen başarıların büyük payı, her rütbede çalışan meslektaşlarımındır. Olumsuzluklar varsa kusur şahsımındır. Tayinimle ilgili olarak hiçbir basın organına ve şahsa açıklamada ve yorumda bulunmadım. Meslek hayatım boyunca idarenin kararlarına saygılı oldum. Basın organlarında yer alan haber ve yorumlar bana ait değildir" şeklinde konuştu. 

Rize'den çok güzel duygularla ayrıldığını belirten Kaya, "Zaman darlığı nedeniyle tek tek vedalaşamadığım dostlarım ve halkımıza allahaısmarladık derken, yeni atanan emniyet müdürümüze görevinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Emniyet Müdürü Kaya, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2006 Pazartesi 18:35:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?