5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

TAYAD'lılara ret cevabı

Rize'de Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hasan Karal ile görüşme talebinde bulunan TAYAD'lılar, ret cevabı aldı.

Bugün Trabzon'dan Rize'ye otobüsle gelen 40'a yakın TAYAD'lı, 2 Kasım'da Rize'de yaşanan saldırı olayı sonrasında Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize İl Başkanı Hasan Karal ile görüşme talebinde bulundu. Görüşme talepleri reddedilirken, TAYAD'lılar daha sonra Rize Adliyesi'ne gitti.

TAYAD Başkanı Mehmet Güvey ve iki TAYAD üyesi, savcılığa çıkarak, 2 Kasım'da Rize'de yaşanan olayla ilgili yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Ardından TAYAD üyeleri kırmızı yazılı önlükler giyerek, üzerinde, "Linç girişiminden AKP sorumludur" yazılı pankart açtı. TAYAD'lılar, Rize'de yaşanan linç girişiminden sorumlu tuttukları Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, AK Parti Rize Milletvekili Abdulkadir Kart ve Rize Valisi Enver Salihoğlu'nun resimlerinin bulunduğu dövizler açtı. Dernek adına Nail Atalay isimli üye bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının ardından slogan atan grup, otobüsle şehirden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 16:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rizeli_usak IP: 85.99.13.xxx Tarih : 20.11.2005 09:22:40
Hala akıllanmamışlar..Şehir merkezine gelip o pankartı açsalardı keşke..