26
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP yeniden Kurnaz dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Samsun Gazi Beldesi 2. Olağan Kongresi'nde, İhsan Kurnaz güven tazeledi.

İslam Vakfı Konferans Salonu'nda yapılan Gazi Beldesi 2. Olağan Kongresi'ne Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, AKP İl Başkanı Fuat Köktaş, AKP Merkez İlçe Başkanı Ali Akyüz ve çok sayıda delege katıldı. Kongrede ilk konuşmayı yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, AKP iktidarıyla, Türkiye'nin siyasi ve ekonomik istikrar kazandığını söyledi.
AKP Merkez İlçe Başkanı Ali Akyüz de, Türk halkının artık geleceğine umut içerisinde baktığını dile getirdi.
2007 yılında yapılacak olan genel seçimlere eksiklikleri gidererek hazırlandıklarını ifade eden AKP İl Başkanı Fuat Köktaş ise, Türkiye için AKP'nin tarihi bir miras olduğunu belirtti. Köktaş, "AK Parti, kuruluşundan kısa bir süre içinde iktidara geldiyse, bu insan merkezli siyaset yapmasındandır. AKP, kurulmadan önce Türkiye'nin fotoğrafını çekmiş ve bu fotoğrafa göre projeler üreterek kurulmuştur. Yani bu başarımız tesadüf değildir. Bu millet bize ümit bağladı. Bu nedenle hiç kimse diğer arkadaşı çalışırken ayağına basmaya çalışmamalıdır. Seçim sonuçları ne olursa olsun kaybeden de kazanan da birbirini kırmamalıdır" dedi.
Konuşmaların ardından seçime geçildi. İhsan Kurnaz ve İsmail Şen'in yarıştığı seçimde, Kurnaz 117 delegeden 62'nin oyunu olarak yeniden başkanlığa seçildi. İsmail Şen ise 55 oy aldı.

.
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2005 Cumartesi 16:31:53
Güncelleme :2 Ocak 2006 Pazartesi 15:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?