24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

Canik Beldesi hak ettiği yere gelecek

AK Parti Canik Kadın Kolları tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hizmetleri yaparken hiç bir ayrım yapmadıklarını ve insanların insanca yaşayabilmeleri için bu hizmetleri yaptıklarını söyledi.
AK Parti Canik Kadın Kolları tarafından 29 Mayıs Fatih Parkı'nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik Belde Başkanı Mehmet Ali Elbir, meclis üyeleri, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Beldesi'ne 3 yıl içerisinde gerek merkezi hükümet, gerek Büyükşehir Belediyesi ve gerekse de Canik Belediyesi'nin yaptığı hizmetler hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi.
Seçim öncesi Canik Beldesi'nin eksikliklerini tek tek tespit ettiklerini ve bu güne kadar ise bu eksikliklerin giderildiğini kaydeden Başkan Osman Genç, "Ayrım yapmaksızın hizmetlerimizi, belde halkımızın insanca yaşayabilmelerini göz önünde bulundurarak yaptık. Canik Beldesi'ne yaptığımız hizmetlerle beldemizin katma değeri arttı, hem de belde halkımız kazandı. Beldemiz bulunduğu konum itibariyle Samsun şehri gibi, hak ettiği yerde değil. İnşallah, kabuk değiştiren Canik, bu dönem hak ettiği hizmetleri alarak, istediği yere gelecektir" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 18:13:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?