5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Atakum artık bir cazibe merkezi oldu

Samsun Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, siyasi partilerin bundan önceki dönemlerde Atakum'dan aday çıkartmaya gerek görmediklerini belirterek, "Yaptığımız hizmetler ve yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Atakum'da bundan sonra kaliteli belediye başkan adayları çıkacaktır" dedi.

AKP Atakum Belde Başkanı Ömer Örnek ve teşkilat üyeleri, yerel yönetimde 2. yılını dolduran Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı, makamında ziyaret ederek, yaptığı hizmetlerden dolayı yeni belediye hizmet binasının resminin bulunduğu tabak hediye etti.

Bundan önceki dönemlerde siyasi partilerin Atakum'dan aday göstermediğine dikkat çeken Başkan Adem Bektaş, "Yerel seçimlerde siyasi partiler daha önce Atakum'dan aday göstermemişti. İlkadım, Gazi ve Canik beldelerine ağırlık veriliyordu. Atakum'a önem vermemişlerdi. Ama artık böyle olacağını düşünmüyorum. Yaptığımız hizmetler ve yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Atakum'da bundan sonra kaliteli belediye başkan adayları çıkacaktır. Her siyasi parti burada mutlaka kaliteli aday çıkartacaktır. Çünkü yapılan hizmetler ve yatırımlarla birlikte Atakum cazibe merkezi haline geldi" dedi.

Atakum'a hizmet etmek için seçildiklerini hatırlatan Başkan Adem Bektaş, "İnsanlar tarafından iki yıl içinde Atakum'da ciddi bir değişimden söz edilmesi bizleri onurlandırıyor. Atakum'un bizim gibi düşünen insanlara ihtiyacı var. İki yıl içinde yaptıklarımız ortada. 3 yıl içinde Atakum'u hak ettiği yere getirmemiz gerek. Atakum için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

2006 yılında yol çalışmalarına ağırlık vereceklerinin vurgulayan Bektaş, "Seçimden önce Atakum'da 5 yıl içinde yapmaya söz verdiğimiz 20 projenin 16'nı 2 yıl gibi kısa sürede gerçekleştirdik. Daha yapacak çok işimiz var. Bizim için önemli olan sahil, nikah salonu ve eğlence merkezi projelerini bir an önce hayata geçirerek hizmete sunmayı istiyoruz. 2006 yılında yol çalışmasına ağırlık vereceğiz. Yolları parke taş yapacağız" diye konuştu.

AKP Atakum Belde Başkanı Ömer Örnek, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'a, 2 yıl içinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 14:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?