5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

DYP'den basın açıklaması

Doğru Yol Partisi (DYP) Samsun İl Başkanı Erdem Demirdağ, "Millet düşmanlarını ikaz ediyoruz, aklınızı başınıza alın" dedi.

Erdem Demirdağ, il binasında ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla 16 Nisan'da DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Samsun'da gerçekleştireceği bölge toplantısı öncesi değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı öncesi ülke gündemiyle ilgili konularda görüş bildiren Başkan Erdem Demirdağ, Türk milletini ve devletini hedef alan alçak saldırıların giderek yoğunlaştığını, hükümetin bitme noktasında devraldığı terörü iş bilmez davranışlarla yeniden ortaya çıkardığını iddia etti.

Gün geçmeden şehit haberlerinin geldiğini ve yüreklerin dağlandığını belirten Demirdağ, "Milletimiz terör örgütlerine cinayetler işleterek Türkiye'yi kontrol etmek isteyen dost görünümlü düşman devletlere ve onların satılmış yerli işbirlikçilerine gereken cevabı verecektir. Millet düşmanlarını ikaz ediyoruz. Aklınızı başınıza alın. Tarih Türk milletine ihanet edenlerin aldıkları derslerle doludur. Hiç arzu etmediğimiz bir durum olsa da milletimiz bir nihai hesaplaşma için fırsat bekler hale gelmiştir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 18:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?