4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Eyüp Fatsa'dan İlkadım Belediyesi'ne övgü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, mahalli seçimlerin 2. yıldönümünde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u sergilemiş olduğu örnek belediyecilik anlayışından dolayı tebrik etti.

AKP Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti. Fatsa, ülke genelinde yerel yönetimlerde başlayan kalkınmanın en güzel örneğinin İlkadım'da yaşandığını belirterek, "Geçen 2 yıl içinde İlkadım'da halkıyla kucaklaşan bir başkan görüyorum. Beldenin gelişimi yolunda yapılan yatırımlar, sosyokültürel faaliyetler, yardımlar derken her alana ulaşmış bir belediye başkanı kardeşim Erdoğan Tok. Bu noktada, daha nice güzel çalışmalara imza atacağı inancı içinde, görevinin 2. yıldönümünde kendisini yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade Başkan Tok ise, "AKP hükümetinin başarısından aldığımız güçle yerel yönetimlerde beldemiz için, halkımız için göreve geldiğimiz günkü gibi büyük bir heyecan içinde çalışıyoruz. Halkımızın samimi sevgisi, milletvekillerimizin de her zaman bize verdiği destekle şeffaf, katılımcı ve üretken bir belediyecilik içinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 11:59:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?