5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

MHP'li Şanlı Merkez içe teşkilatını ziyaret etti

MHP Samsun İl Başkanlığını kaybeden Mehmet Şanlı, MHP Merkez İlçe yönetimini ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta pazar günü gerçekleştirilen ve mevcut başkan İbrahim Özyer'in tekrar başkan seçildiği kongrede 233 oy alarak az bir farkla seçimi kaybeden Mehmet Şanlı seçimlerin sona ermesinin ardından ilk ziyaretini MHP Merkez İlçe Teşkilatı'na yaptı. Merkez İlçe Başkanı İsa İnanç'ı makamında ziyaret eden Şanlı, seçimlerin ardından ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Seçim öncesinde kendisine yönelik yapılan iddiaları esefle karşıladıklarını dile getiren Şanlı, "Bizim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye karşı olduğumuz yönündeki iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır ve yıpratmaya yönelik iddialardır. Böyle bir iddiayı kabul etmemiz asla mümkün değildir. Devlet Bahçeli ve partimiz için elimizden geleni yapacağız. Hiçbir yerde tartışılmasına izin vermeyeceğiz. Bu tartışmalar bizleri derinden üzdü. Partimize zarar verecek hiçbir şey yapmayız. MHP Türkiye, Türkiye MHP'siz olamaz" dedi. 

MHP çatısı altında kimsenin kimseye kırılmaması gerektiğini belirten Merkez İlçe Başkanı İsa İnanç ise, seçim yarışının geride kaldığını, her zaman Ülkücü hareketin devam edeceğini söyledi. İnanç, İl başkan adayı olan Mehmet Şanlı'nın bundan sonra partiye gerekli desteği vereceğine inandıklarını kaydetti.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 16:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?