16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

'Yeni bir liseye ihtiyaç var'

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı düzenlenen törenle başladı. 2005-2006 eğitim-öğretim döneminin başlaması dolayısıyla düzenlenen törene, Kaymakam Nurettin Yücel, Garnizon Komutanı Pers. Binbaşı İbrahim Karakuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulduğu törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Çarşamba'da eğitim alanında büyük yenilikler yaşandığını ve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi'nin bu yıl eğitim-öğretime başladığını söyledi. İsa Şeker, "Yeni Anadolu Lisemiz, Atatürk İlköğretim Okulu binasında geçici olarak eğitime başladı. Yeni bir liseye daha acil ihtiyacımız var. Bu konu için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Hayırsever bir vatandaşın yaptırdığı ilköğretim okulunun da en kısa sürede açılışının yapılacağını kaydeden Şeker, "Çarşamba'da kültürlü, bilgili ve eğitimli bir geleceğin temellerini atıyoruz. Yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin başarılı olmak için çalışacağına, öğretmenlerimizin de her zaman olduğu gibi gayretli olacağına inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 13:39:50
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 13:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AZİZ BAYYURT IP: 85.98.217.xxx Tarih : 13.09.2005 13:06:55
49.800 NUFUSLU ÇARŞAMBA'DA FEN LİSESİ AÇILMALI ÇARŞAMBA'LILAR OLARAK EĞİTİME YETERİNCE İLGİ VE ÖNEM VERİLMİYOR BUNA SİYASETÇİLERİMİZDE ÖN AYAK OLMASI GEREKİRKEN ONLAR BAZI OKULLARIN AÇILMASINI ENGELLİYOR ÇARŞAMBA'DA HELEN BİR YÜKSEKOKUL VAR FAKAT BU YÜKSEKOKUL ŞİHİR İÇİNDE BİR BİNANIN 5. KATINDA İRTİBAT BUROSU OLARAK HİZMET VERİYOR EĞİTİM İSE ( METEB ) KAPSAMINDA ÇARŞAMBA TİCERET LİSESİ VE ÇARŞAMBA ENDÜSTRİ MESLEK LİSEİNDE YAPILMAKTA ÇARŞAMBA HALKI VE ÇARŞAMBA'LILAR MEMLEKETLERİNE YAPILAN HİZMETE BİLE SAHİP ÇIKMAZKEN NASIL OLUR DA GAYRETLİ OLUNUR.