7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Memur-sen'den ziyaret

Memur-Sen Samsun İl Temsilciliği yetkilileri, Vezirköprü İlçesi'nde Kaymakam Adem Arslan, Belediye Başkanı Osman Özer ve kamu kurumlarını ziyaret etti.

İlçedeki ziyaretlere Memur-Sen İl Başkanı İdris Maden'in yanı sıra Eğitim Bir-Sen Başkanı Nemci Macit, Bem Bir-Sen Başkanı Nurettin Sever, Vezirköprü Memur-Sen Temsilcisi Yusuf Kılıç ve Vezirköprü Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Şerafettin Çakır katıldı. Beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kaymakamı Adem Arslan'ı ziyaret eden Memur-Sen İl Başkanı İdris Maden, Arslan'a görevinde başarılar dileyerek, küstürmeden çalışanların refah ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamanın en büyük hedefleri olduğunu belirtti. Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Nemci Macit ise, "Bizler bilimsel sendikacılık yapıyoruz. Üyelerimize yönelik kültürel etkinlikler ve faaliyetler düzenliyoruz. Polemiğe girerek, karalayarak sendikacılık yapmıyoruz. Biz hizmet sendikasıyız" diye konuştu.

İlçedeki memurların sorunlarının çözümünde Kaymakam Arslan'dan yardım isteyen Macit, bu konuda kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. Vezirköprü Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Şerafettin Çakır de, ilçedeki öğretmen açığını dile getirdi.

Kaymakam Arslan ise, her yönüyle çalışan memurun yanında olacağını, kendisine güzel projelerle gelen her memuru destekleyeceğini ifade ederek, Öğretmenevi'nin adına yakışır bir şekilde yeniden dizayn edilerek öğretmenlerin daha rahat etmesi ve sosyal yönden eksikliklerin giderilmesinin hedeflendiğini kaydetti. Kaymakam Arslan, kaymakamlığın kapılarının herkese açık olduğunu, bu tür ziyaretlere çok önem verdiğini söyleyerek, ilçede memurların neden durmak istemediği konusu üzerine eğilmek gerektiğini dile getirdi.
Sendika temsilcileri, daha sonra Belediye Başkanı Osman Özer ve diğer kamu kurumlarını ziyaret etti.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 12:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?