3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

MEB projelerinde son durum ne?

Sinop İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin Şentürk, müdürlük olarak 2007 yılında İl Özel İdaresi kaynaklı 7 adet proje üzerinde çalışıldığını, projelerde yüzde 27 fiziki gerçekleşme sağlandığıı söyledi.

İl genelinde yıl içerisinde özel idare bütçesinden yapılan projeler hakkında bilgi veren Muhsin Şentürk, "Bu projeler; Durağan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'na 4 adet ek derslik, Türkeli Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) spor salonu, Ayancık merkez 12 derslik ilköğretim okulu, Saraydüzü Türkaylar Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) spor salonu, Durağan Çerçiler Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) onarımı, Durağan 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) ve Sinop merkez Karapınar Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) onarımı olarak planlanmıştı.

Projeler için toplam ödenek miktarı, 3 milyon 107 bin 440 YTL, harcanan ise 1 milyon 208 bin 424 YTL'dir. Projelerde parasal gerçekleşme oranı yüzde 39, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 27 durumundadır. Bu projelerden iki adedi bitmiş durumdadır. Bunun dışında küçük onarımlar şeklinde bir çok çalışma yapılmıştır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 14:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?