8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Durağanlılar'dan iftar yemeği

Sinop'ta görev yapan Durağanlılar, düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. Sinop Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yemeğe, Bağ-Kur İl Müdür Yardımcısı Osman Taşkın ve Telekom İl Müdür Yardımcısı Hasan Karaboğa ile çok sayıda Durağanlı katıldı.

Programın organizatörlerinden Mustafa Eker, amaçlarının hemşehriler arasındaki kaynaşmayı artırmak ve ilçenin sorunlarına çözüm bulmak olduğunu belirterek, "İlçemizin çözüm bekleyen birçok sorunu var. Yani, ulaşımdan tutun da eğitime, sağlığa, istihdam eksikliğine kadar sayamayacağımız sorunlarla karşı karşıya kalan ilçemizin sesini artık duyurmak istiyoruz. Bu nedenle bir araya geldik. İlçemizin kırsalı ise içler acısı durumda. Çok mağdur insanlarımız var ve yarın ne yiyeceğini düşünüyor. İmece usulüyle gerçekleştirilen bu organizasyon, Durağanlıların kendi ilçelerine sahip çıkma noktasında gerektiğinde bir araya gelebileceğini gösteren önemli bir davranıştır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 14:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 212.156.174.xxx Tarih : 28.10.2005 09:33:47
Bu bir gelenek halini aldı toplanıyoruz toplanıyoruz ama olumlu bir netice alamıyoruz.Sizler orda bizler gurbette ki durağanlılar olarak ha bire toplanıyoruz.Tek yaptığımız bu. Durağanın sorunları hep konuşulur ama hep laf ta kalır.Bir allahın kulu gidip Durağana bir çivi çakmaz.Bu sadece durağan için değil tüm sinopunda sorunu gelişememek ve elindeki güzellikleri ekonomisini geliştirebilecek değerleri topluma sunamamak.