7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Esnaf, yine Tütüncü dedi

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası 16. Genel Kurul Toplantısı'nda, uzun süredir başkanlık görevini yürüten ve bir süre önce Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ali Fevzi Tütüncü tekrar başkan seçildi.

Melek Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 400 üyenin oy kullandığı genel kurulda, seçimlere tek listeyle giren Ali Fevzi Tütüncü oyların büyük bölümünü alarak tekrar başkan seçildi. Tütüncü genel kurulda yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde esnaf ve sanatkarların büyük bir sıkıntı içinde olduğunu belirterek, Sinop'ta yaşanan sıkıntının ise diğer illere bakarak daha büyük boyutlarda olduğunu söyledi.

Tütüncü, "Sinop'un genel sıkıntılar dışında kendisine has birçok sıkıntısı var. İşte bu özel sorunlar genel sorunlarla birleşince Sinop esnafı biraz daha çökmektedir. Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntısının boyutları rakamlara da yansımaktadır" diye konuştu. Tütüncü başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda ise Ertan Örs, Muhittin Sever, Saime Cabacı, Ahmet Kavazak, Kemal Alpsü, Murat Demirtaş, Remzi İnce ve Nazmi Pak yer alıyor.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 13:26:10
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 17:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?