3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kaza kurbanlarına son görev

Sinop'un Boyabat ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden imam Hüseyin Muslu, annesi Fadime Muslu ve yeğeni Fatih Muslu, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybedenler için Boyabat Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Boyabat Kaymakamı Fatih Kocabaş, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin ile çok sayıda din görevlisi katıldı. Kılınan namaz ardından Bülbül Deresi İmam Hüseyin Muslu şehir mezarlığında, annesi Fadime Muslu ve yeğeni Fatih Muslu'da Tepe köyü mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Boyabat'tan Kastamonu istikametin seyir halinde olan Hüseyin Muslu (49) yönetimindeki 57 DD 006 plakalı otomobil, dün akşam saatlerinde Karacaören köyü mevkisine geldiği sırada, yolun solunda bulunan benzin istasyonuna girmek isterken, karşı yönden gelen Muammer T. (51) yönetimindeki kamyonun altına girmiş, kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Muslu ile aynı araçta bulunan yeğeni Fatih Muslu (17) olay yerinde feci şekilde can verirken, kazada ağır yaralanan Fadime Muslu (69) ise kaldırıldığı Boyabat Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 19:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan çalışkan IP: 88.230.248.xxx Tarih : 7.01.2008 08:56:40

vefat edenlere allah dan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.