7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Köpeğine kavuştu

Geçtiğimiz hafta bastırdığı el ilanları ve afişlerle kaybolan Coli cinsi köpeğini arayan Derya Purçlutepe, çıkan haberler sonrası çok sevdiği köpeğine kavuştu. Köpeğini kısırlaştırılmış ve gerekli tüm sağlık taramasından geçirilmiş olarak bulan Purçlutepe, uzun süre köpeğiyle hasret giderdi.

Gazetelerde çıkan haberler sonrası Lessi adlı köpeğinin Sinop Belediyesi'ne ait hayvan barınağında olduğunu öğrenen Purçlutepe, hemen barınağa koştu. Yüzlerce köpek arasından fırlayarak üzerine atlayan Lessi'yi görünce gözyaşlarını tutamayan genç kız, köpeğini yetkililerden teslim aldı.

Köpeğinin tüm sağlık taramalarından geçirildiğini ve yapılan ameliyatla kısırlaştırıldığını öğrenen Derya Purçlutepe, yetkililere teşekkür etti. Purçlutepe, "Geçtiğimiz hafta benim için gerçekten çok üzücüydü. Ama buradan hayvan barınağındaki yetkililere çok teşekkür ediyorum. Köpeğe çok iyi bakmışlar ve gerekli ameliyatı da kendisine yapmışlar. Şu anda ameliyat yaralarının iyileşmesini bekliyorum. Ona evimde bakıyorum; hatta üşütmesin diye kıyafet bile giydirdim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2005 Cumartesi 15:16:23
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 05:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?