7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

KÖYDES projesi çalışmaları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, Köy Altyapılarını Destekleme Projesi'nin (KÖYDES) Sinop'ta start aldığını belirterek, proje kapsamında ülke genelinde Haziran-Ekim 2005 tarihleri arasında etaplar halinde aktarılan toplam 200 milyon YTL'lik ödeneğin köy içme suyu ve köy yollarına tahsis edildiğini söyledi.

Dursun Demirel yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde başlatılan KÖYDES sayesinde susuz ve yolsuz köyün kalmayacağın ifade ederek, "Projeyle hizmetten kısa sürede sonuç alınması, iş gücü ve makine parkının etkin kullanımının sağlanması, maliyetin en aza indirilmesi, kaynakların etkin ve verimli olarak kullanılması hedeflenmektedir. Proje, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, Mahalli İdareler Genel Müdürü ile Maliye Bakanlığı'ndan bir daire başkanından oluşan koordinasyon kurulunun sorumluluğunda ve Maliye Bakanlığı'nca bütçe imkanları çerçevesinde aktarılan ödeneklerle yürütülmektedir. KÖYDES kapsamında ilimizdeki köy içme suları ve köy yolları çalışmaları hızla devam etmektedir. Proje çerçevesinde Haziran-Ekim 2005 tarihleri arasında etaplar halinde bakanlığımıza aktarılan toplam 200 milyon YTL ödenek, köy içme suyu ve köy yollarına tahsis edilmiştir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2005 Çarşamba 13:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Yıldız IP: 212.174.156.xxx Tarih : 15.11.2005 10:39:48
Sen ne anlarsın projeden senin anladığın tek şey var ihale nasıl takip edilir ihale komisyonu kimleren koparırım açlıktan ölüyordun işin güçün yoktu ya şimdi evi arbayı herşeyni değiştirdin trilyoner oldun ak partiyi kullanarak ama şunu çok iyi bilirim ki haramın temeli olmaz bu Sinoplu hemşehrilerimin hakkı burnunan fitil fitil gelecektir