7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Yaşlıların sorunlarını çözüyorlar

AK Parti Sinop Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM), yaşlıların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Sinop YKM Başkanı Nevin Mayoğlu, yaşlılığın hem yaşlıların kendileri için hem de toplumsal örgütlenme ve ekonomik alan için ciddi bir problem olarak algılanmaya başlandığına dikkat çekerek, yaşlıların sorunlarının çözümü noktasında merkez olarak somut adımlar attıklarını söyledi.

Sinop'ta bu konuda birçok aktiviteye imza atmayı hedeflediklerini kaydeden Mayoğlu, "Ramazan ayında yaşlı ve maddi durumu yetersiz vatandaşlarımıza kendi çabalarımız ve hayırsever insanlarımız vasıtasıyla maddi destek sağlayarak erzak yardımı yaptık. Eymur Köyü'nde oldukça zor şartlarda yaşayan yaşlılarımızı sağlık taramasından geçirdik. İl genelinde YKM komisyonları kuruldu. Komisyonlara başvuran vatandaşların sorunlarına çare olunmaya çalışılıyor. Amacımız yaşlılarımızın ihtiyaçlarını tespit edip, çözüm yolları üretebilmek" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 12:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S. Aslan IP: 84.5.82.xxx Tarih : 1.01.2006 20:57:53
Bunu neden devlet yapmaz da bir siyasi partinin her haliyle "ben buyum" diyen elemanlari kendilerine yandas toplamak icin yaparlar??? Yardima muhtac insanlarin duygularini somurmeye kalkarlar??? Bu bir toplum sucudur bence!!! Yaziklar olsun duygu somuruculerine!!!