18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Örnek kampanyada rekor

Sinop'un Boyabat İlçesi'nde başlatılan kitap kampanyasında 2.5 ay gibi kısa bir sürede 771 bin 318 internet kullanıcısına ulaşılarak bir rekora imza atıldı. 

Boyabat Anadolu Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından sanal ortamda kitap kampanyası başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 771 bin 318 internet kullanıcısına mail gönderilerek kampanyaya destek istendi. Duyarlı bir çok kişi gönderdikleri kitaplarla kampanyaya destek verdi. 2.5 ay gibi kısa bir sürede 771 bin 318 internet kullanıcısına ulaşarak bir rekora imza atan okul müdürü Metin Çalmaz, kampanyadan oldukça umutlu. Okulun imkanlarıyla ilçeye 30 bin kitap kapasiteli bir kütüphane kazandırdıklarını belirten Çalmaz, hedeflerinin bu kapasiteyi doldurmaları ardından çevre köy okullarına da kitap yardımı yapmak olduğunu söyledi. 

Gönderdikleri mailler sonrası telefonların susmadığını ve kampanyaya destek vermek üzere sürekli maillerin geldiğini kaydeden Çalmaz, "Türk insanının bu konuda ne keder duyarlı ve hassa olduğunu bir kez daha yaşamış ve anlamış olduk. Bu vesileyle Boyabat İlçesi'nde ve çevremizdeki okullarda kütüphanesi olmayan okulumuz kalmayacak" dedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 16:32:57
Güncelleme :15 Mayıs 2006 Pazartesi 17:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?