3
Mayıs
2024
Cuma
TURİZM

Sinop EMİTT'te görücüye çıkacak

Sinop Valiliği'nin, 14-17 Şubat 2008 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanı'nda yapılacak olan EMİTT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda stand açacağı bildirildi.

Sinop Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, EMİTT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na Sinop Valiliği olarak katılacaklarını söyledi.

2008 yılının Sinop için fuarlar yılı olacağını belirten Tosun, "Kalkınma stratejisini turizme bağlamış olan ilimizde, valiliğimizce tanıtıma yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. İlimizin doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapıldıkça, potansiyelin artacağına inanıyor, bu nedenle ulusal ve uluslararası fuarlara ağırlık veriyoruz. Ekin Tanıdım Fuar ve Sergi Organizasyonu tarafından 14-17 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan EMİTT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'na da Sinop Valiliği olarak katılmaktayız. Ayrıca bu yıl ilimizden katılım oldukça kapsamlı olacak. Sektörün içinde yer alan tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri standımıza destek verecek. Kotra imalatçılarında, yöresel el sanatları imalatçıları, oteller ve turizm sektörünün içinden gelen herkes orada olacak. Ayrıca Sinop, Ayancık, Boyabat ve Gerze belediyelerimizde standımızda yerini alacaklar. Yani kısacası bu fuar için topyekun kolları sıvadık" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 15:54:42
Güncelleme :28 Ocak 2008 Pazartesi 16:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?