3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

Sanayi Sitesi'nde sağlık endişesi kalmadı

Tokat Sanayi Sitesi’ne, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından yapılan Sağlık Ocağı, düzenlenen törenle açıldı.

Sağlık Ocağı’nın açılışında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan, kurumların hizmet ederse bir anlam ifade edeceğini belirterek, "Kooperatif yönetim kurulumuz olarak sanayiimizde bulunan binlerce esnafımız, sanatkarımızı, onların çalışanlarını, çıraklarını, kalfalarını ve ustalarını göz önünde bulundurarak, burada böyle bir sağlık ocağının güzel bir hizmet olacağını düşünerek bu düşüncemizi hayata geçirdik" dedi.
Başkan Aydoğan, yaklaşık 25 bin YTL harcanarak sağlık ocağının yapıldığını belirterek, "Bizler bu paraları tasarruf etmeyi de bilirdik, başka şeylerle de tüketebilirdik. Ama biz sizlere hizmeti şiar edinmiş bir ekibiz. ’Sağlık ocağı yapmak Esnaf Kefaletin işi mi’ denilebilir. Önemi yok, densin, biz kendimize esnaf sanatkarı ilgilendiren, bu ülkeyi, bu milleti ilgilendiren her şeyi iş edindik ve öyle çalışmaya gayret ettik. Çalışmalarımızı bu anlayışla sürdüreceğiz" diye konuştu.

Son olarak konuşan AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak, hükümetin sağlık alanında yaptığı reformlara değinerek, SSK ve Devlet Hastaneleri’nin birleştirilmesi, ilaçta indirim, yeşil kartın kapsamının genişletilmesi konularında açıklamalarda bulundu.

Yapılan konuşmalardan sonra dualarla kurban kesilerek sağlık ocağının açılışı yapıldı. Açılışı AK Parti Tokat Milletvekili İbrahim Çakmak, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Çorum 10. Bölge Birlik Başkanı Vedat Canbek, İl Emniyet Müdürü İhsan Ünal tarafından yapıldı.

Açılış töreninin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nın 2004 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Sanayi Sitesi Çıraklık Mesleki Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan genel kurulun ardından yüzlerce esnafa Ahilik pilavı ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2005 Cumartesi 16:47:02
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 14:37:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?