29
Nisan
2024
Pazertesi
TOKAT

Balcı Tokat'a veda etti

İçişleri Bakanlığı'nın son atama kararı ile Tokat İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Osman Balcı, Ankara'ya yolcu edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uzun Burun Hizmet Binası'nda düzenlenen vedalaşma programına Vali Yardımcıları Mehmet Suphi Küsebeci, Bülent Karacan, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Valilik Özel Kalem Müdürü Yılmaz Demirci, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ile emniyet mensupları katıldı. Bir süre gazetecilerle sohbet ederek anılarını tazeleyen Balcı, Tokat'tan güzel anılarla ayrıldığını kaydetti. Tokat'ı ve Tokatlıyı çok sevdiğini ifade eden Balcı, "İnşallah yeni gelecek arkadaşımızda aynı şekilde çalışacak. Bizim bıraktığımız noktadan daha iyi yerlere götürecek. Devlet memuriyeti bu, her zaman olan rutin atamalarımız. Hiçbir özel anlam yüklemeye gerek yok" dedi.

Kısa konuşmasının ardından törene katılanlarla vedalaşan Balcı, ailesiyle birlikte sivil bir araçla Ankara'ya yola çıktı. 1966 Ankara doğumlu olan evli ve 4 çocuk babası Osman Balcı, 22 Kasım 2011 tarihinde Tokat'ta göreve başlamıştı.

BALCI'NIN VEDA MESAJI

Tokat'taki görevinden ayrılan Balcı, veda mesajında ise şu şekilde açıklamalarda bulundu: "Yaklaşık 27 aylık hizmet sürem boyunca büyük bir şevk ve onurla yürüttüğüm Tokat'taki görevim, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanmam nedeni ile sona ermiş bulunmaktadır. Görev yaptığım süre içerisinde adil, tarafsız, hukukun üstünlüğüne inanan etkin, verimli, çözüm odaklı bir yönetim anlayışı içinde görev yapmaya gayret gösterdim. Geride bırakmış olduğumuz süre zarfında tüm personelimizle birlikte daha güvenli ve daha huzurlu bir Tokat için çalıştık. Sizin huzurunuzun bizim gururumuz olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan insan haklarına saygılı ve vatandaş memnuniyetini esas alarak, devraldığımız hizmet bayrağını daha da ilerilere götürme gayretiyle birçok başarılı çalışmaya imza attık. Bu duygu ve düşüncelerle, Tokat'ta bulunduğum hizmet süresi içerisinde verdiğimiz hizmet ve projelerimizde bize her zaman destek olan Sayın Valimiz başta olmak üzere, tüm kurum müdürlerine, basın mensuplarına, tüm çalışma arkadaşlarıma ve değerli Tokat halkımıza can-ı gönülden şükranlarımı sunar, huzurlu, sağlıklı ve başarı dolu günler dilerim." 

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2014 Cumartesi 18:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?