30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

100 öğrenciyi sevindiren yardım

Tokat Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından 100 öğrenciye kıyafet yardımında bulunuldu.

Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan Tepeşehir Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) tiyatro salonunda ilçe polisi tarafından öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı. Okulun tiyatro salonunda düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Hüseyin Özer, Okul Müdürü Mehmet Öztürk, polisler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Erbaa İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, "Bu toplumun bağrından çıkmış bir teşkilat olarak, bazı görevlerimiz ve borcumuz var. Emniyet teşkilatının sosyal sorumluluk projesi kapsamında zaman zaman bu tür etkinliklere başvuruyoruz. Bu etkinlikleri düzenleyip vatandaşımıza, çocuklarımıza hizmet etme gayreti çabası içerisindeyiz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından içinde pantolon, gömlek ve tişört bulunan hediye paketlerini polis amcalarının elinden alan öğrenciler mutlu olduklarını söyleyip polislere teşekkür etti.

CHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2012 Çarşamba 13:32:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?