3
Mayıs
2024
Cuma
TOKAT

11 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Tokat'ın Turhal İlçe Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki ilköğretim okullarında okuyan 11 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yapıldığı bildirildi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Zeki Çepoğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere kırtasiye malzemelerinden oluşan poşetlerden dağıttı. Başkan Gözen, dağıttıkları kırtasiye malzemelerinin aile bütçesine katkı sağlamış olması beklediklerini ifade ederek, "Bu vesileyle sizlerden tek isteğim öğretmenlerinizin öğütlerini ve derslerini iyi dinleyin, kendinizi iyi eğitin ve ileride ülkemize yararlı konumlarda görev alın. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler belki gelecekte bu ülkenin yöneticisi olacaksınız" dedi.

Başkan Gözen, okullara ve öğrencilere belediye olarak gereken desteklerin verildiğinin altını çizerek,"Çocuklarımızın eğitim yuvaları olan okullarımızın birçoğunu asfaltladık ve bahçe düzenlemelerini gerçekleştirdik. Hala da bu çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz. Yine geçen sene olduğu gibi bu sene de ilçemizde okuyan 11 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Kısacası biz Turhal Belediyesi olarak eğitim camiasının daima destekçisiyiz ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 16:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?