7
Mayıs
2024
Salı
TOKAT

112 Hızır Acil ekiplerine eğitim

Tokat'ta, "112 Hızır Acil" hizmetlerinde çalışan 249 personel "Güvenli Sürüş ve Geçiş Önceliğinin Doğru Kullanılması Esasları" adı altında eğitime tabi tutulacak.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, trafik kazalarını en aza indirmek ve trafik kazaları nedeniyle yaşanan üzücü olayların önüne geçebilmek amacıyla 'geçiş önceliği olan sürücüler' için eğitim verilmesi yönündeki talimatları üzerine eğitim çalışmaları başlatıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurum personellerinin son dönemlerde artan hizmetleri doğrultusunda karışmış oldukları trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla "112 Hızır Acil" hizmetlerinde çalışan 249 personele 24 Kasım 2008-7 Ocak 2009 tarihleri arasında belirli zaman aralıklarında eğitime tabi tutulacak.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Raşit Poyraz ve Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Yüce tarafından verilecek eğitim seminerinde geçiş önceliği olan sürücülerinin dikkat etmesi gereken kurallar, güvenli ulaşım için gerekli olan uygulamalar, araçların durma mesafeleri, emniyet kemeri kullanımı ve geçiş önceliği olan araçlarda bulunması gerekli donanımlar hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verilecek. Seminerlerin "Önce Güvenlik Daha Sonra Geçiş Önceliği" sloganıyla devam edeceği kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?