30
Nisan
2024
Salı
TOKAT

153 aileye kredi desteği

Tokat'ta Ahievleri Projesi kapsamında 153 aileye yaklaşık 12 milyon TL kredi desteği verildi.

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından esnaf ailelerine yönelik yaptırılan 18 katlı 3 bloktan oluşan 154 konutluk projede inşaatı devam ederken, düzenlenen törenle kredi anlaşması yapıldı.

TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Tokat Şube Müdürü Paşa Yalçın ile inşaat firmasının müteahhitti Alper Alptekin katıldı.TESOB Başkanı Mehmet Bekçi, kısa sürede kredi aşamasına geçilmesi nedeni ile emeği geçenlere teşekkür etti. Kooperatif üyelerinin düşük faizlerle kira öder gibi ev sahibi olması için yaptıkları çalışmaların semeresini aldıklarını ifade eden Başkan Bekçi, kredi desteğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Türkiye'deki konut sektörünün gelişmesine paralel olarak çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin ekonomisi büyümek istiyorsa konut sektöründeki büyümeye ihtiyacı var. Biz istiyoruz ki bu büyüme konut sektöründeki bu yatırımlarla beraber Türkiye'nin ekonomisini de büyütecek" diye konuştu.

Müteahhit Alptekin ise bir hafta içerisinde kredi çalışmalarının başlatılarak olgunlaştırılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardında Başkan Bekçi, Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Ertürk'le birlikte düzenlenen protokole imza attı. Başkan Bekçi, Ertürk'e günün anısına plaket ile ceviz sandık hediye etti

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2012 Salı 18:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?