6
Mayıs
2024
Pazertesi
TOKAT

35 gündür aranıyor!

BALIK TUTARKEN BARAJA DÜŞTÜĞÜ SANILAN GENÇ 35 GÜNDÜR ARANIYOR

Tokat'ın Almus ilçesinde balık tutmak için sandalla baraja açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan genci arama çalışmaları 35. gününe girdi.

Almus'ta motorlu sandalla balık tutmak için tek başına baraj gölüne açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Tufan Aybek'i (28) arama çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü su altı kurtarma ekibi devam ediyor. Şişme bota monte edilen su altı radarı ve su altı kamerasıyla arama çalışmalarını 24 gündür sürdüren ekip, yağmurlu havalarda suyun bulanmasıyla görüş mesafesinin düşmesi sonucu zor anlar yaşıyor. Oğullarının cansız bedeninin bulunması için bekleyen ailesi ise, çaresiz

bekleyişlerini sürdürüyor. Ailenin talebi üzerine Jandarma Genel Komutanlığı ekiplerinin de 1 Nisan'da tekrar arama çalışmalarına başlaması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın 4 kişiden oluşan arama-kurtarma ekibinde Arif Turhan ve Ferhat Çömlekçi ile Atık Yönetim Müdürlüğü'nden Şaban Küçükosman, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden Nurettin Ünal görev yapıyor.

Babası balıkçılık yapan ve özel güvenlik elemanı olarak bir tesiste çalışan evli ve bir çocuk babası Tufan Aybek'in göle açıldığı sandal ile yakınlarında çizmeleri bulunmuştu.

BALIK TUTARKEN BARAJA DÜŞTÜĞÜ SANILAN GENÇ 35 GÜNDÜR ARANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 13:25:00
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 18:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?